Pastaclean

Hogyan használja?

Pastaclean - Használati utasítás

A német fejlesztésű Pastaclean rendkívül eredményesen és gyorsan távolítja el a makacs foltokat és szennyeződéseket különböző anyagokból és felületekről. Használata rendkívül sokrétű, kiváló folttisztító hatás érhető el különböző textíliákon, lakkozott felületeken, kárpitokon, szőnyegeken, függönyökön, bőrön, műanyagon és ékszereken is.

A tökéletes hatás és az esetleges felületkárosodás elkerülése érdekében, használat előtt minden esetben olvassa el a Használati utasítást és a felületet csak a leírtaknak megfelelően kezelje!

Textíliák tisztítása

A különböző textíliákból, ruhából, szőnyegből, függönyből és kárpitból a Pastaclean használatával eredményesen távolítható el a vér, rozsda, bor, sör, gyümölcs, zsír, olaj, kakaó, csokoládé, gyanta, fű, tinta és sok egyéb folt.

Tegyen egy kevés Pastacleant egy meleg vizes, fehér rongyra, majd dörzsölje bele a szennyeződésbe. Rövid időn belül látni fogja, hogy a folt halványodik, végül teljesen eltűnik. Ekkor bő vízzel öblítse ki az anyagot. Érzékeny textíliák esetében (pl. kabát, öltöny, bársony, selyem, bőr stb) csapvíz helyett használjon desztillált vizet az öblítéshez.

Legtöbbször a Pastaclean hatása már néhány másodperc után látható, egyes foltok esetében azonban akár pár percet is várni kell. Szükség esetén ismételje meg a folyamatot. Azok a foltok, amelyek a foltisztító hatására egy kicsit is halványulnak, a tapasztalatok alapján teljesen eltávolíthatók.

Erős szennyeződés esetén a krémet közvetlenül a szennyeződésen is használhatja. Bedörzsölést követően bő vízzel öblítse ki az anyagot.

Fontos!
A Pastaclean használata előtt minden esetben végezzen színtesztet az anyag egy kevésbé feltűnő részén. A festett textíliák, kabátok, szőnyegek, kárpitok és függönyök esetében ez különösen lényeges.

Hasznos tanácsok
Rozsdafoltok eltávolításakor a folt nedvesítéséhez víz helyett használjon citromlevet, majd bő vízzel öblitse ki az anyagot.

Ha vért szeretne eltávolítani a textíliából, akkor a Pastaclean felviteléhez csak hideg vizet használjon, ahogy az anyag öblítéséhez is.

Tintafolt eltávolításához a Pastaclean felviteléhez használjon forró vízbe áztatott rongyot, dörzsölje be a foltot, majd bő vízzel öblítse le.

A Pastaclean fehérítő hatásának köszönhetően eredményesen használható természetes vagy szintetikus anyagból készült függönyök és ruhaneműk fehérítésére is. Ehhez 100 gr Pastacleant oldjon fel 2 l meleg vízben, majd öntse a mosógép dobjába. Ez a mennyiség kb. 5 kg ruha fehérítéséhez elegendő. A Pastacleant ne tegye közvetlenül a mosószer rekeszébe, kenje a foltra vagy a leírásnak megfelelően oldja fel meleg vízben.

Szőnyegek és kárpitok tisztítása

Nagy felületek tiszításához 10 cm Pastacleant oldjon fel ½ l meleg vízben, majd egy tiszta szivacs vagy kefe segítségével kefélje ki a szennyeződést, ezt követően egy tiszta ruha segítségével törölje szárazra.

Makacs foltok és szennyeződések esetén a Pastacleant közvetlenül is használhatja az anyagon. A krémet egy nedves szivacs segítségével vigye fel a foltra és finoman súrolja. A folt eltávolítását követően törölje szárazra egy tiszta ronggyal.

Korábban már kimosott foltok kezelése

A korábban már kimosott és vasalt foltokat csak hasonlóképpen lehet tisztítani. A nedves foltra vigyen fel egy kevés Pastacleant, majd finoman dörzsölje be. Gőzölje addig a foltot, ameddig el nem tűnik. Színes anyagok esetében használat előtt végezzen színpróbát egy kevésbé feltűnő részen. A régebbi foltok eltávolítása mindig nehezebb, előfordulhat, hogy a műveletet többször meg kell ismételni.

Ékszerek tisztítása

A Pastaclean alkalmazásával arany és ezüst ékszerei újra eredeti fényükben ragyoghatnak. Oldjon fel 5-10 cm-nyi Pastacleant 1 l meleg vízben, majd helyezze bele az ékszert. Hagyja hatni kb. 5 percig, majd alaposan öblítse le és törölje szárazra.

Kis felületek tiszítása

A Pasteclean hatékonyan távolítja el a sima és kis felületű foltokat pl. ablakkeretről, parkettáról, laminált padlóról, aluminium felniről vagy az autóról. Ebben az esetben a tisztító pasztát közvetlenül a folton is alkalmazhatja, higítás nem szükséges. A krémet nyomja egy tiszta rongyra vagy szivacsra és dörzsölje meg a szennyeződést, ha eltűnt a folt, törölje szárazra a felületet.

Fontos!
Amennyiben a szennyeződés feltűnő helyen található, használat előtt végezzen tesztelést egy kevésbé feltűnő részen. Bedörzsölést követően hagyja állni 5 percig, majd törölje szárazra. Ha a felület színe nem változott, akkor nagyobb részen is biztonsággal használható.

Műanyag felületek tisztítása

Műanyag felületekről könnyedén távolíthatók el a penész- és kátrányfoltok, valamint egyéb makacs szennyeződések. Ehhez a felületre közvetlenül vigye fel a Pastacleant, egy tiszta ronggyal vagy szivaccsal dörzsölje meg, majd bőséges vízzel öblítse le a felületet.

Figyelmeztetés!

A Pastaclean kémai anyag, kisgyermekek elől elzárva tartandó. A Pastaclean emberi fogyasztásra nem alkalmas. Tilos lenyelni és nem kerülhet a szembe. Amennyiben mégis szembe kerülne bő, hideg vízzel mossa ki és keresse fel orvosát. A folttisztítót mindig jól szellőző, levegős helyen használja!


Már Magyarországon is rendelhető a Pastaclean, a megdöbbentően hatékony és gyors folttisztító. Rendelje meg most!

Tovább a megrendeléshez

Számoljon le a foltokkal! Nézze meg a videót!

A Pastaclean egy elképesztően hatékony folttisztító, amely végre a magyar piacon is elérhető. Egyszerűen dörzsölje a foltra, hagyja hatni néhány percig, majd mossa ki. A legtöbb szennyeződéssel megdöbbentően gyorsan elbánik, miközben nem károsítja az anyagot sem. A Pastaclean folttisztító egy háziasszony kelléktárából sem hiányozhat! Próbálja ki Ön is!

Tovább
Ügyfélszolgálat, szállítási információk: (06)87/535-785 E-mail cím: info@pastaclean.hu Számlaszám: 12084003-01374382-00100001